Jessica Jämting

Hej! Jag heter @jessicajamting.art och skapar design, konst och presenter med syfte att föra oss närmare varandra!

Examen, bröllop och födelsedagar. Många är de dagar som ska firas nu när sommaren står inför dörren. Därför har jag tagit fram den ultimata gå bort-presenten, nämligen Mina vänner peppar mig-boken!

Det är en uppdaterad version av en klassisk mina vänner-bok (du vet en sån som du hade när du var liten) fast fokus i den här boken ligger på att fördjupa relationen mellan dig och dina vänner, beskriva era finaste sidor och återuppleva härliga minnen. Hur mysigt?!

Hos @jessicajamting.art hittar du även Peppogram, det funkar precis som ett Blommogram men istället får din vän en konstnärlig present bestående av ekologisk choklad, ett vackert konstkort och en hälsning från dig, direkt i brevlådan. Peppogrammen finns i flera olika teman som t.ex. historiska feministikoner, antika kärleksgudar och mycket mer!

Dessutom hittar du konst, prints och stans tokigaste praliner - Mina vänner-pralinerna, där alla praliner har en egen smak och personlighet. Kanske hittar du dig själv som en pralin? Kika in och följ @jessicajamting.art

 

 

 

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.