Miss Janna

Miss Janna skapades i en brist på sökande efter en snygg och bekväm baddräkt som skulle täcka önskade delar men ändå vara stilfull och framhäva ens kvinnliga former. Lösningen blev att tillverka en själv.

Några år och hundratals baddräkter senare har Miss Janna visat sig vara ett populärt badklädesmärke som kunder strömmar till, nya som nöjda återkommande.

Det absolut roligaste med att driva Miss Janna är all fantastisk feedback som kunderna ger. Att få höra att det är första gången på åratal som man känt sig snygg i en bikini(!) är obeskrivlig.

Därför är det så kul att att fortsätta utveckla Miss Janna och göra våra plagg mer lättillgängliga för andra. Miss Janna präglas av hållbarhetstänk i alla led och alla badplagg tillverkas av tyg från återvunnen nylon som räddats ur hav och uttjänta plastprodukter. Vi använder oss av en liten fabrik i Portugal där arbetarna får levnadslöner. I övrigt sker allt övrigt jobb från ateljén i Gbg, välkommen till ett mer inkluderande badmode drivet av en stor passion att vilja göra bättre.

Ni hittar oss på www.missjanna.se & IG: miss_janna_swimwear

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.