top of page

Nästa
Local Femmes Market 
onlinemarknad är den 25-26 maj 2024.

För besökare:

Veckorna innan marknaden presenterar vi dagligen presentationer från våra utställare på vår Instagramsida  Local_femmes_market .

Under marknaden presenterar vi vad som händer hos varje utställare, det kan vara ett särskilt erbjudande, nya produkter mm. 

Följ de utställare som faller dig i smaken för det är på deras konton du sedan shoppar när marknaden pågår!

Local Femmes Market är en plattform där vi samlar utställarna och under marknadsdagarna så kommer vi reposta en del av utställarnas produkter men det är på deras instagramsidor som deras försäljning sker.

 

 
För utställare:

Vill du vara med som utställare så fyller du i formuläret som ligger uppe. Är ansökan ej tillgänglig betyder det att den är stängd. 

Blir du antagen så läggs du till i en utställargrupp på Facebook dit du sedan skickar din presentation och mellan 6-10 bilder som vi sedan presenterar på Instagram. Nytt för denna marknad är att du också kan komplettera din presentation med en reel, där du väljer vad du vill visa. 

För att det ska bli något exklusivt så är det bra med något särskilt inför marknaden, kanske har du en ny produkt som kan lanseras då, fri frakt eller något annat spännande erbjudande.

Fram till marknaden kommer vi dela händelser som du lägger upp om du taggar oss.

Vi vill dock förtydliga att du absolut inte behöver ha rea eller en massa följare för att ansöka, det viktigaste är engagemang och solidaritet. Med det menar vi att du delar marknaden med dina följare och sprider order så mkt du bara kan!

Vi kommer även marknadsföra marknaden genom tävlingar och kollage mm för att få fler som hittar till vår sida.

Men det viktigaste är att vi alla hjälps åt, att vi sprider om marknaden på våra egna konton och gärna tipsar om andra utställare som är med, det är det huvudsakliga syftet med den här marknaden, att vi lyfter varandra!

Inför marknaden erbjuds du att vara med i en algoritm-grupp där vi peppar varandras inlägg och därmed gör våra konton mer synliga. 

Du får också synas genom en egen reel på Local Femmes Instagram med bilder du väljer från ex din studio, dina produkter eller vad du vill visa lite extra. Har du inte koll på hur detta fungerar så hjälper vi dig att sätta ihop en video.

Vi kommer ha flera tävlingar där du som utställare väljer om du vill vara med och lotta ut en produkt.

Under de två dagarna som marknaden pågår så är det en fördel att vara aktiv, lägg ut minst 2-3 inlägg per dag, dela i händelser och svara aktivt på besökarnas frågor.

All försäljning sker på din sida men vi kommer att dela dina erbjudanden via inlägg och storys på vår sida.

bottom of page