Nästa
Local Femmes Market 
är den 26/7-1/8 2021

För besökare:

Veckorna innan marknaden presenterar vi dagligen intervjuer med våra utställare på vår Instagramsida  Local_femmes_market .

Under marknaden presenterar vi vad som händer hos varje utställare, det kan vara ett särskilt erbjudande, nya produkter mm. 

Följ de utställare som faller dig i smaken för det är på deras konton du sedan shoppar när marknaden pågår!

Local Femmes Market är en plattform där vi samlar utställarna och under marknadsdagarna så kommer vi reposta en del av utställarnas produkter men det är på deras instagramsidor som deras försäljning sker.

 

 
 
 
För utställare:

Vill du vara med som utställare så fyller du i formuläret som ligger uppe. Är ansökan ej tillgänglig betyder det att den är stängd. 

Blir du antagen så läggs du till i en utställargrupp på Facebook dit du sedan skickar din presentation och mellan 6-10 bilder.

För att det ska bli något exklusivt så är det bra med något särskilt inför marknaden, kanske har du en ny produkt som kan lanseras då, fri frakt eller något annat spännande erbjudande.

Fram till marknaden kommer vi dela alla händelser som du lägger upp om du taggar oss.

Vi vill dock förtydliga att du absolut inte behöver ha rea eller en massa följare för att ansöka, det viktigaste är engagemang och solidaritet. Med det menar vi att du delar marknaden med dina följare och sprider order så mkt du bara kan!

Vi kommer även marknadsföra marknaden genom tävlingtar och kollage för att få fler som hittar till vår sida, varav avgiften.

Men det viktigaste är att vi alla hjälps åt, att vi sprider om marknaden på våra egna konton och gärna tipsar om andra utställare som är med, det är det huvudsakliga syftet med den här marknaden, att vi lyfter varandra!

Under de två dagarna som marknaden pågår så är det en fördel att vara aktiv, lägg ut minst 2-3 inlägg per dag, dela i händelser och svara aktivt på besökarnas frågor.

All försäljning sker på din sida men vi kommer att dela dina erbjudanden via inlägg och storys på vår sida.