top of page


Sveriges störsts Julmarknad online.
Ansökan är öppen!

 *Är du hantverkare, designer eller konstnär som tillverkar dina produkter själv? Identifierar du dig som kvinna,ickebinär eller transperson? - Då kan du ansöka om att vara med på Sveriges största julmarknad - online med över 20k följare på Instagram.

Marknaden startar redan i början av november med tävlingar och pågår sedan fram till julafton med reels, julkalender, julklappstips mm.Själva marknaden är 2-3/12 2023 men denna omgång blir det mycket mer än så! Det blir extra allt!

 

*Det kostar 750kr+moms att delta i julmarknaden online med extra allt 

och då ingår:

-Presentation av dig och ditt hantverk på vårt konto.

-Möjlighet att delta i tävling, vara med i algoritmgrupp, en reel på vårt konto, delning av dina erbjudande/släpp under marknadshelgen.

-Möjlighet att vara med i julkalender, julklappstips, och massa mer 

*Du behöver inte ha många följare eller erbjuda massa rabatt för att vara med på Local Femmes market. Det är däremot viktigt att du är solidarisk och delar dina medutställare och sprider marknaden på ditt konto. Hela marknaden bygger på att vi alla hjälps åt att promota varandra. 

*Local Femmes market är ett community där du lär dig att nå ut och sälja på Instagram, samt att du får kontakt mer andra utställare och får ideer och hjälp hur du kan komma längre med ditt hantverk.

Plants

Har du några frågor innan du ansöker? Maila oss;

local.femmes.market@gmail.com.

*VKTIGT! Kommer du med på marknaden får du  först ett dm på Instagram eller mail som du behöver bekräfta att  du vill ha din plats, sedan görs en faktura. 

 Håll koll på din skräppost så du inte missar något :). Bekräftar du inte att du vill ha din plats inom 3 dagar går din plats till en annan sökande. Har du bekräftat din plats och vi gjort fakturan är din anmälan bindande och fakturan ska betalas. 

* All kommunikation och information sker sedan via vår utställare-grupp på facebook, här gäller självklart att du är inne och läser kontinuerligt för att inte missa att ex skicka in information vi sedan använder till Instagram och hemsida. 

*Vill du veta mer innan du ansöker?

Maila Local.femmes.market@gmail.com , du kan också läsa mer här:

 >Info<

*Efter betald faktura så kan du inte få tillbaka pengarna även om du inte kan medverka.

*Vi ansvarar ej för eventuella problem som kan uppstå från Instagram, ex blockering, avstängning låsning av marknadskontot men gör självklart allt för detta inte ska hända. Därför kan vi neka visst material från utställare för att förhindra detta.

*Nedan hittar du ansökan. Du behöver inte skicka med bilder eller text utan du ansöker genom att ange det instagram-konto du vill medverka med.

Ansökan onlinemarknad 
3-4/12 2023

Tack för ditt meddelande!

bottom of page