top of page


Fysisk marknad i Umeå 6/5 2023
!Ansökan är stängd!

 *Är du hantverkare, designer eller konstnär som tillverkar dina produkter själv? Identifierar du dig som kvinna,ickebinär eller transperson? - Då kan du ansöka om att vara med under vår nästa  fysiska marknad den 6/5 2023.

Ansökan är öppen till 20/2. Vi börjar skicka ut svar från 25/2.

Plants

Har du några frågor innan du ansöker? Maila oss;

local.femmes.market@gmail.com.

*VKTIGT! Kommer du med på marknaden får du  först ett dm på Instagram eller mail som du behöver bekräfta att  du vill ha din plats, sedan görs en faktura. 

 Håll koll på din skräppost så du inte missar något :). Bekräftar du inte att du vill ha din plats inom 3 dagar går din plats till en annan sökande. Har du bekräftat din plats och vi gjort fakturan är din anmälan bindande och fakturan ska betalas. 

*Det är viktigt att alla utställare som medverkar på onlinemarknaden är aktiva och lägger ut både både inlägg och storys om marknaden. 

 Hela marknaden bygger på engagemang och solidaritet för att vi ska nå ut till så många som möjligt. Vi vill dock förtydliga att du absolut inte behöver ha rea eller en massa följare för att ansöka, det viktigaste är som sagt engagemang och solidaritet.

*Är du endast med på den fysiska marknaden behöver du inte vara lika aktiv online, men det är viktigt du delar att du ska vara med samt bjuder in till eventet för marknaden.

* All kommunikation och information sker sedan via vår utställare-grupp på facebook, här gäller självklart att du är inne och läser kontinuerligt för att inte missa att ex skicka in information vi sedan använder till Instagram och hemsida. 

*Vill du veta mer innan du ansöker?

Maila Local.femmes.market@gmail.com , du kan också läsa mer här:

 >Info<

*Efter betald faktura så kan du inte få tillbaka pengarna även om du inte kan medverka.

*Vi ansvarar ej för eventuella problem som kan uppstå från Instagram, ex blockering, avstängning låsning av marknadskontot men gör självklart allt för detta inte ska hända. Därför kan vi neka visst material från utställare för att förhindra detta.

Den 6/5 är det äntligen dags för fysisk marknad igen. Denna gång på Väven, Umeå.

 Vi har enbart 35 platser . 

Priset är 680kr + moms.

Marknaden kommer ha öppet 10-17 på lördagen.

 

Hotell finns i byggnaden och vi kommer försöka få till ett bra pris för alla utställare som har behov av övernattning.

 

Bord och stolar kommer finnas på plats.

Veckan efter marknaden i Umeå kommer vi ha onlinemarknad för dem som varit med i Umeå, vill man vara med på den så kostar det 200kr+ moms extra. 

bottom of page