Ansökan

Var god läs igenom all text noga innan du ansöker.

 *Är du hantverkare, designer eller konstnär som tillverkar dina produkter själv i Sverige? Identifierar du dig som kvinna,ickebinär eller transperson? - Då kan du ansöka om att vara med under vår nästa onlinemarknad den 4-5/12.

*Det kostar 650kr + moms att delta som betalas via faktura eller swish. Denna avgift går till bla. marknadsföring och arbete med administration till arrangörerna.

 

*Det är mycket viktigt att vi tydligt kan se dina produkter på det instagram-konto du anger då hela marknaden utgår från Instagram.

Du behöver därför inte skicka in bilder separat. ​Det är också viktigt att du är tydlig med att det är du som tillverkar dina produkter. 

 Efter den

20/10 börjar vi skicka ut bekräftelser till alla som ansökt.

Läs mer hur själva marknaden går till här.

*VKTIGT! Kommer du med på marknaden får du inget bekräftelse-mail utan endast en faktura . Håll även koll på din skräppost så den inte hamnar där och du missar din plats. Betalas inte fakturan inom 5 dygn går din plats till en annan sökande. I fakturan står även info om utställare-grupp mm. Skulle du ha några frågor går det bra att maila local.femmes.market@gmail.com.

*Det är viktigt att alla utställare som medverkar är aktiva och lägger ut både både inlägg och storys om marknaden. Hela marknaden bygger på engagemang och solidaritet för att vi ska nå ut till så många som möjligt. Vi vill dock förtydliga att du absolut inte behöver ha rea eller en massa följare för att ansöka, det viktigaste är som sagt engagemang och solidaritet

* All kommunikation och information sker sedan via vår utställare-grupp på facebook, här gäller självklart att du är inne och läser kontinuerligt för att inte missa att ex skicka in information vi sedan använder till Instagram och hemsida. Det är ett krav att du som utställare har Facebook.

*Ansökan stänger den 17/10 . ​ Vill du veta mer innan du ansöker? Maila Local.femmes.market@gmail.com

*Efter betald faktura så kan du inte få tillbaka pengarna även om du inte kan medverka.

*Vi ansvarar ej för eventuella problem som kan uppstå från Instagram, ex blockering, avstängning låsning av marknadskontot men gör självklart allt för detta inte ska hända. Därför kan vi neka visst material från utställare för att förhindra detta.

Ansökan

Faktureringsinformation

Tack för ditt meddelande! Vi kommer höra av oss inom kort.