Ja du läste rätt, det är äntligen dags för fysisk marknad. Den 11-12 juni tar Local Femmes
över hela Hornstull strand. Men då vi alltid vill var en marknad för alla oavsett vart man bor så kör vi som vanligt även online. Du som utställare kan välja att vara med endast fysiskt,
endast online eller både och! 

Ansökan
Fysisk + Onlinemarknad

Var god läs igenom all text noga innan du ansöker.

 *Är du hantverkare, designer eller konstnär som tillverkar dina produkter själv? Identifierar du dig som kvinna,ickebinär eller transperson? - Då kan du ansöka om att vara med under vår nästa fysiska och onlinemarknad den 11-12/6 2022.

Onlinemarknad 11-12/6

Vill du endast vara med under vår onlinemarknad? Då är det precis som vanligt och det är detta som gäller:

*Det kostar 650kr + moms att delta som betalas via faktura eller swish. Denna avgift går till bla. marknadsföring och arbete med administration till arrangörerna.

 

*Det är mycket viktigt att vi tydligt kan se dina produkter på det instagram-konto du anger då hela marknaden utgår från Instagram.

Du behöver därför inte skicka in bilder separat. ​Det är också viktigt att du är tydlig med att det är du som tillverkar dina produkter. 

 

*Ansökan stänger 15/4

*Vi kommer skicka svar mellan 15/4-20/4. Vi kommer börja med svara alla som kommer med, sedan alla som är på reserv och efter ansökan stänger skickar vi svar till alla som inte kommit med.

Läs mer hur själva marknaden går till här,

Vad får mar när man deltar i onlinemarknaden?

-Du får din presentation delad på vårt konto.

-Du får dina storys (som du taggar oss i) delade i våra storys. Dessa storys ska handla om marknaden, dina produkter kopplade till marknaden samt förberedelser inför marknaden.

-Då får om du vill en reel presenterad på vårt konto. Där bestämmer du vilket material+text+låt som vi lägger upp.

- Du får chans att delta i en tävling inför marknaden.

-Du får dina erbjudanden/släpp/happenings presenterade och delade som inlägg+ story under marknaden.

- Du får hjälp och vägledning i utställargruppen med allt du inte förstår inför marknaden/ tekniska frågor kring hur man ex gör en reel, redigerar bilder mm.

Fysisk marknad

*Vi kommer samma helg även ha fysisk marknad på Hornstull strand som vi har hyrt, det kommer alltså endast vara Local Femmes market denna helg.

*I en plats ingår bord, stol och tält.

*Marknaden är öppen 12-17 lördag + söndag. Du kan välja att vara med en eller båda dagar.

*Du kommer inför marknaden bli presenterad på vår instagram + hemsida samt i vårt facebookevent.

*Priset för detta är 990kr+moms för en dag

/1590kr+moms för två dagar.

*Ansökan stänger 15/4

*Vi kommer skicka svar mellan 15/4-20/4. Vi kommer börja med svara alla som kommer med, sedan alla som är på reserv och efter ansökan stänger skickar vi svar till alla som inte kommit med.

Online + Fysisk marknad

Vill du vara med på både den fysiska + marknaden online?

Då betalar du priset för den fysiska marknaden + 300kr+moms och får en helt maxad marknadshelg där du träffar dina kunder online och på plats och når därför ut otroligt bra.

För att detta ska gå utan att du ska behöva klona dig kommer vi guida och planera detta med dig så det ska bli så smidigt som möjligt.

Obs! Du kan välja att vara med på endast en dag under den fysiska marknaden + välja att vara med på onlinemarknaden, detta kostar då samma alltså + 300kr+moms.

Låter detta krångligt? Maila oss med dina frågor;

local.femmes.market@gmail.com.

*VKTIGT! Kommer du med på marknaden får du inget bekräftelse-mail utan endast en faktura . Håll även koll på din skräppost så den inte hamnar där och du missar din plats. Betalas inte fakturan inom 5 dygn går din plats till en annan sökande. I fakturan står även info om utställare-grupp mm. Skulle du ha några frågor går det bra att maila

*Det är viktigt att alla utställare som medverkar på onlinemarknaden är aktiva och lägger ut både både inlägg och storys om marknaden. Hela marknaden bygger på engagemang och solidaritet för att vi ska nå ut till så många som möjligt. Vi vill dock förtydliga att du absolut inte behöver ha rea eller en massa följare för att ansöka, det viktigaste är som sagt engagemang och solidaritet. Är du med under den fysiska marknaden är det också viktigt att sprida detta, främst genom att dela och bjuda in till eventet:

https://www.facebook.com/events/422738386320826/?ref=newsfeed

* All kommunikation och information sker sedan via vår utställare-grupp på facebook, här gäller självklart att du är inne och läser kontinuerligt för att inte missa att ex skicka in information vi sedan använder till Instagram och hemsida. Det är ett krav att du som utställare har Facebook. Hela marknader är dock på Instagram så du behöver inte ha en sida för dina produkter på facebook.

 

*Vill du veta mer innan du ansöker?

Maila Local.femmes.market@gmail.com

*Efter betald faktura så kan du inte få tillbaka pengarna även om du inte kan medverka.

*Vi ansvarar ej för eventuella problem som kan uppstå från Instagram, ex blockering, avstängning låsning av marknadskontot men gör självklart allt för detta inte ska hända. Därför kan vi neka visst material från utställare för att förhindra detta.

* Om det fysiska marknaden blir inställd vid Force majeure så betalar vi tillbaka 50 % av din betalning. Då kommer alla har chansen att medverka online oavsett vad man bokat.

*Obs! Säljer du hudvård/krämer/tvål behöver du komplettera med intyg att ditt företag har alla tillstånd som behövs enligt miljöförvaltningen. Skicka dessa uppgifter till local.femmes.market@gmail.com

Ansökan

Faktureringsinformation

Tack för ditt meddelande! Vi kommer höra av oss inom kort.