Ansökan

Var god läs igenom all text noga innan du ansöker.

 *Är du hantverkare, designer eller konstnär? Identifierar du dig som kvinna eller ickebinär? - Då kan du ansöka om att vara med under vår nästa Sommar onlinemarknad den 29-30maj.

*Det kostar 600kr + moms att delta som betalas via faktura eller swish. Denna avgift går till bla. marknadsföring och arbete med administration till arrangörerna.

 

*Det är mycket viktigt att vi tydligt kan se dina produkter på det instagram-konto du anger då hela marknaden utgår från Instagram.

Du behöver därför inte skicka in bilder separat. ​ Efter den

13e april börjar vi skicka ut bekräftelser till alla som ansökt.

Läs mer hur själva marknaden går till här.

*VKTIGT! Kommer du med på marknaden får du inget bekräftelse-mail utan endast en faktura från avsändare "Paputten". Håll även koll på din skräppost så den inte hamnar där och du missar din plats. Betalas inte fakturan inom 2 dygn går din plats till en annan sökande. I fakturan står även info om utställare-grupp mm. Skulle du ha några frågor går det bra att maila local.femmes.market@gmail.com.

*Det är viktigt att alla utställare som medverkar är aktiva och lägger ut både både inlägg och storys om marknaden. Hela marknaden bygger på engagemang och solidaritet för att vi ska nå ut till så många som möjligt. Vi vill dock förtydliga att du absolut inte behöver ha rea eller en massa följare för att ansöka, det viktigaste är som sagt engagemang och solidaritet

* All kommunikation och information sker sedan via vår utställare-grupp på facebook, här gäller självklart att du är inne och läser kontinuerligt för att inte missa att ex skicka in information vi sedan använder till Instagram och hemsida. Det är ett krav att du som utställare har Facebook.

*Ansökan stänger den 11e april. ​ Vill du veta mer innan du ansöker? Maila Local.femmes.market@gmail.com

*Denna marknad kommer vi ha sommar tema så beskriv nedan hur du kommer göra för att ditt flöde och dina produkter kommer kännas extra somriga. 

Ansökan

Faktureringsinformation

Tack för ditt meddelande! Vi kommer höra av oss inom kort.