Ansökan är stängd
Fysik marknad i Uppsala 4/12 2022

 *Är du hantverkare, designer eller konstnär som tillverkar dina produkter själv? Identifierar du dig som kvinna,ickebinär eller transperson? - Då kan du ansöka om att vara med under vår nästa  marknad den 4/12 2022, och det bästa av allt är att det blir en fysisk marknad:

Vi är så glada att berätta att vi kommer ha en fysisk marknad i Uppsala 4:e December!!

Marknaden kommer vara på Konsert och Kongress , Vaksalagatan 1 . 

Många av er har nog antingen deltagit eller besökt stället när Kreativa Feminister har haft sina julmarknader där. Då de inte ska ha julmarknad i år så tar vi över och fortsätter på det temat som vi har gemensamt, att sprida hantverk skapat av Kvinnor, Icke-binära och Transpersoner.

  Tidigare år har Konsert och Kongress hyrt ut gratis men de har inte möjlighet till det längre och därför kommer platserna dessvärre kosta. 

 

Vi är har några platser som kostar 1000kr + moms, då får man ta med eget bord och stol.

 

För 1200kr + moms får man en plats med bord ( 180 x 80 cm ) och stol

 

I priset på båda alternativen så ingår även presentation och marknadsföring inför marknaden.

 

Vill man lägga till 200kr + moms till så är man med på Local Femmes julmarknad online som pågår hela veckan efter julmarknaden, datumet 5- 11:e Dec, man får även vara med i Local Femmes egna julkalender, + allt vi brukar ha med under en vanlig onlinemarknad.

Obs, det är bara om du är med på fysisk marknad du kan lägga till att vara med online, men du kan självklart vara med endast på den fysiska marknaden.

 

Ansökan är öppen till 20:e september. Innan 1:a oktober kommer du ha fått svar på om du har fått en plats eller inte. 

Har du några frågor innan du ansöker? Maila oss;

local.femmes.market@gmail.com.

*VKTIGT! Kommer du med på marknaden får du  först ett mail som du behöver bekräfta att  du vill ha din plats, sedan görs en faktura. 

 Håll koll på din skräppost så du inte missar något :). Bekräftar du inte att du vill ha din plats inom 3 dagar går din plats till en annan sökande. 

*Det är viktigt att alla utställare som medverkar på onlinemarknaden är aktiva och lägger ut både både inlägg och storys om marknaden. Det är självklart också bra om du som är med under den fysiska marknaden också sprider ordet via dina sociala-medier.

 Hela marknaden bygger på engagemang och solidaritet för att vi ska nå ut till så många som möjligt. Vi vill dock förtydliga att du absolut inte behöver ha rea eller en massa följare för att ansöka, det viktigaste är som sagt engagemang och solidaritet.

* All kommunikation och information sker sedan via vår utställare-grupp på facebook, här gäller självklart att du är inne och läser kontinuerligt för att inte missa att ex skicka in information vi sedan använder till Instagram och hemsida. 

*Vill du veta mer innan du ansöker?

Maila Local.femmes.market@gmail.com

*Efter betald faktura så kan du inte få tillbaka pengarna även om du inte kan medverka.

*Vi ansvarar ej för eventuella problem som kan uppstå från Instagram, ex blockering, avstängning låsning av marknadskontot men gör självklart allt för detta inte ska hända. Därför kan vi neka visst material från utställare för att förhindra detta.